Nyheder

Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 68 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Stort tøjbyttemarked i Nordhavn den 27. august

Giv hvad du har – tag hvad du kan bruge! Igen i år går vi sammen med Miljøpunkt Østerbro og arrangerer et stort byttemarked i forbindelse med årets Kulturhavn Festival. Ses vi?
Nyhed

Pop-up dialogfora ved havnefronter og parker

Efter to år med Dialogfora i Nordhavn, er formatet nu ændret til fleksible pop-up fora. Formålet er at skabe mere tryghed, mindre affald og færre støjgener ved havnefronter og parker.
Nyhed

Lokaludvalget holder sommerferie

Den søde sommertid er her og lokaludvalget holder ferie i hele juli. Kontoret holder lukket 3. juli - 1. august, og hverken telefon eller e-mails bliver besvaret i denne periode.
Nyhed

Budgetønsker til Budget24

Vi har lige sendt vores ønsker til kommunens budget for 2024 til Teknik- og Miljøudvalget på Rådhuset.
Nyhed

Nu er lokaludvalgets nye bydelsplan her

Bydelsplanen er lokaludvalgets visionsplan for vores kommende arbejde i bydelen. Dyk ned i den dugfriske bydelsplan og bliv klogere på hvilke indsatsområder og projekter vi vil fokusere på fremover.
Nyhed

Bydelsplanen - lokaludvalgets visionsplan

Lokaludvalget har gennem det sidste år arbejdet med at skabe en bydelsplan. Nu er teksten til bydelsplanen klar, og vi ønsker at præsentere planen for Østerbros foreninger, også kaldet repræsentantskabet.
Nyhed

Begrønning af Kalkbrænderihavnsgade

Hvordan kan Kalkbrænderihavnsgade blive en grønnere gade med mere byliv? Vær med når Cobe arkitekter præsenterer forslag til en grønnere gade.
Nyhed

Fanzonen ved Parken

Lokaludvalget er i mod en fanzone ved Parken. Et enigt lokaludvalg har vedtaget et høringssvar
Nyhed

Den strategiske miljøvurdering (SMV) for Lynetteholm

Den strategiske miljøvurdering (SMV) af udviklingen af Lynetteholm har været i offentlig høring og lokaludvalget har indsendt høringssvar efter at have inviteret østerbroerne med til borgermøde og borgerpanelundersøgelse.
Nyhed

En ekstra bid cykelgade til Østerbro

Mange har sikkert hørt om cykelgaden, Nordre Frihavnsgade, hvor strækningen mellem Trianglen og Strandboulevarden bliver omdannet til en cykelgade. Men hvad med den sidste del af gaden mellem Strandboulevarden og Østbanegade?
Nyhed

Lokaludvalget inviterer til nytårskur

Traditionen tro inviterer Østerbro Lokaludvalg borgere og samarbejdspartnere til nytårskur. Kom med, når vi fejrer året, der gik og ser ind i 2023.