Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 86 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Programmet er klar til Østerbroweekend

Nu er vi begyndt at tælle ned til årets Østerbroweekend i Fælledparken. Vi glæder os til at samle store som små til et par hyggelige dage med en række aktiviteter, mange frivillige foreninger og et super program.
Nyhed

Stort engagement til bydelsmødet om bydelsplanen

Solskin og sommerstemning stoppede ikke de over 60 borgere at deltage i lokaludvalgets bydelsmøde om bydelsplanen den 30. april. Her blev der givet status på det første år med bydelsplanen for Østerbro.
Nyhed

Ny park i Nordhavn

På trods af at ydre Nordhavn i dag mest ligner en byggeplads med op mod 30 meter høje bunker af deponeret jord, er planerne om at skabe en stor ny park allerede godt i gang.
Nyhed

Arbejdet med fodgængerovergangen starter nu

Nu kommer fodgængerovergangen over Nordre Frihavnsgade endelig tilbage! Arbejdet starter den 29. april og skulle efter planen være færdigt senest den 31. maj.
Nyhed

Ønsker til Budget25

I lokaludvalget har vi meldt to ønsker ind til næste års budget. Det drejer sig om bedre trafikale forhold i Vibenhuskrydset og omdannelsen af Trianglen til et bedre og grønnere byrum.
Nyhed

Påskeferie

Kontoret holder lukket fra og med den 23. marts til og med den 1. april. Mails og telefonopkald bliver ikke besvaret disse dage.
Nyhed

Problemer med vores kontaktformular

Vi oplever i øjeblikket at der er problemer med at modtage beskeder og ansøgninger via vores kontaktformular. Vi opfordrer derfor til at sende igen til fp_oesterbrolokaludv@okf.kk.dk.
Nyhed

Lokaludvalgets nytårskur

Skal du med til lokaludvalgets årlige nytårskur? Den 25. januar inviterer vi til hyggelig nytårskur i Krudttønden og alle er velkomne!
Nyhed

Vi holder juleferie

Lokaludvalget takker for året der gik og ser frem til at spændende 2024