Østerbroweekend blev en fest

To dage under de grønne trækroner i Fælledparken med musik, dans, kreativitet og god stemning - vi gør status efter årets Østerbroweekend.

Den 1. og 2. juni inviterede vi lokale foreninger og aktører til at være med til at skabe en bydelsfest for hele familien. En række foreninger og lokale aktører havde stande og deltog med forskellige aktiviteter. 

Vi vil anså at der kom ca. 3000-5000 mennesker forbi i løbet af de to dage. Og der blev da også langet 800 portioner frokost over disken, serveret et uendeligt antal kaffekopper og glas med saftevand. 

Biblioteket var rykket udenfor og kommunens kultur- og idrætshuse stod for en masser af sjove aktiviteter. Der var både bordtennis, smykkeworkshop og mulighed for at se Kildevæld Kulturcenters 3D-printer i aktion. 

Helt magisk blev det da Cph Flamenco Academy indtog scenen med flamencodans. Børn helt ned til 4 år kan gå til flamenco hos Cph Flamenco Academy og vi oplevede alle aldersgrupper optræde - fra de helt små piger - til de store teenagere. 

Hos Miljøpunkt Østerbro kunne man blandt andet lave uroer af fine naturmaterialer og bygge insekthoteller. 

De musikalske godbidder bestod i år af Dusty Rag Jazzband - med hele syv musikere på scenen, Choir Club - et lokalt kor med internationalt præg, et kort indslag fra Nielsen Saloner med bandura-spiller, Anastasiia Kyshkovska og gengangeren, Nola Love, med fest og farve til både voksne og børn.

Til børnene havde vi fornøjelsen af ballonklovn, trylleshow og sang og musik med Junior Showtime.

Traditionen tro, kom der en god håndfuld politikere fra Borgerrepræsentationen for at deltage i en debat om vigtige sager fro Østerbro. 

Tak til alle jer som var med til at gøre årets Østerbroweekend til en uforglemmelig oplevelse.