Stor interesse for borgermøde om Lokalplanforslag for Bryggervangen

Den 1. oktober inviterede vi - sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen - til borgermøde om den kommende lokalplan for Bryggervangen.

Vi har oplevet en overvældende interesse for planerne for omdannelse af bygningerne ved Meny på Bryggervangen til beboelseskarré. Hvor højt og tæt skal der bygges? Hvordan med skygge? Og kommer det til at påvirke de grønne rekreative arealer? Der blev spurgt ind til alt fra tekniske detaljer til de helt store linjer da vi inviterede til borgermøde om fremtiden for Bryggervangen. 

Omkring 80 borgere mødte op og vi fik besøg af politikere fra Borgerrepræsentationen. Byplanlæggere fra kommunen, bygherre og ACT Architects, som er rådgiver på det kommende projekt, præsenterede forslaget. Det er med stor interesse, kvarterets beboere følger processen, og til borgermødet var der afsat god tid til at stille spørgsmål til rådgiver og forvaltning. I lokaludvalget vil vi gerne være med til at sørge for at de lokale beboere og erhvervsdrivende bliver hørt og får den nødvendige information løbende. 

I projektet lægges der op til at der blandt andet bliver bygget nye lejligheder, almene ungdomsboliger, en daginstitution, en dagligvarebutik og etableret en ny grøn gårdhave for beboerne.

Vi opfordrer alle med interesse i sagen, til at indsende et høringssvar inden fristen den 25. oktober

Du kan finde hele forslaget til lokalplanen og indgive dit høringssvar på kommunens høringsportal "Bliv Hørt".