Lokaludvalget vil have flere mødesteder for unge

Nu igangsættes et projekt, der skal skabe flere uformelle mødesteder for Østerbros unge

De unge på Østerbro mangler uformelle steder at opholde sig og mødes på tværs af interessefællesskaber. Et sted at droppe forbi, et sted at hænge ud, et sted hvor det ikke koster noget at komme. Det vil Østerbro Lokaludvalg gerne hjælpe med. 

Problematikken var allerede på lokaludvalgets radar, da Bydelsplan for Østerbro 2017-2020 blev udarbejdet, så da arkitekt MMA, Asal Mohtashami, henvendte sig til lokaludvalget med et projektforslag, møntet på at understøtte denne indsats, begyndte projektet at tage form. 

Fagudvalget for Børn, Unge & Familie har i løbet af foråret været i dialog med arkitekten, og nu igangsætter lokaludvalget projektet “Mødesteder for unge på Østerbro”. Projektet bliver et samarbejdsprojekt mellem lokaludvalget og arkitekten, som skal skabe midlertidige byrumsmøbler på Østerbro målrettet unge i alderen 12-17 år. Sammen vil vi undersøge, hvor man kan bygge midlertidige byrumsmøbler og hvordan de skal se ud. I efteråret inviterer vi Østerbros unge – og andre interesserede – til at deltage i idéworkshops. 

Læs bydelsplanen 2017-2020. 

Hold dig opdateret her på hjemmesiden, og på vores Facebook-side om, hvordan projektet skrider frem.