Kom til bydelsmøde i Kulturcenter Kildevæld

Hjælp os med at komme godt i gang med Bydelsplanen, når vi inviterer lokale foreninger til at diskutere lokale visioner i det nye kulturcenter

Vores fælles bydel har netop fået nyt lokaludvalg, og i lokaludvalget vil vi gerne invitere dig og din forening med til at tegne fremtidens Østerbro.

Lokaludvalget skal i løbet af efteråret 2022 og foråret 2023 lave en ny bydelsplan. Bydelsplanen er lokaludvalgets visionspapir for de næste fire års arbejde med udvikling af bydelen. Men hele bydelen skal kunne se sig selv i visionerne, og Borgerrepræsentationen har bedt lokaludvalget om at inddrage alle foreninger i processen.

Startskuddet går den 24. maj, hvor Østerbro Lokaludvalg inviterer dig eller en repræsentant fra din forening til Bydelsmøde.

Det finder sted i det helt nye Kildevæld Kulturcenter, som du ved samme lejlighed kan være en af de allerførste gæster, der får mulighed for at besøge. 

På Bydelsmødet skal vi drøfte lokale visioner for bydelen Østerbro fx:

•    I hvilke retninger skal bydelen bevæge sig?

•    Hvordan skal vi gå i dialog med bydelens borgere?

Ingen temaer og emner er for store eller for små til at blive drøfte på dette møde. Der kan diskuteres alt fra boligmarkedet, grønne områder, mobilitet, sammenhæng med hovedstadsområdet til fremkommelighed for ældre og ensomhedsproblematikker.

Bydelsplanen vil blive præsenteret for Københavns Borgerrepræsentations i maj 2023 og det er vigtigt, at de perspektiver og mærkesager som bydelens aktive foreninger har, også bliver en del af byudviklingen. I 2023 og 2024 skal kommunen også vedtage en Kommuneplanstrategi og en Kommuneplan, som for Østerbros vedkommende meget gerne skulle afspejle den bydelsplan vi i fællesskab skal til at udvikle.

Derfor, kom og deltag i Bydelsmødet TIRSDAG DEN 24. MAJ KL. 17.30 – 21.



Adresse: Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 5A, 2100 København Ø.

Hver forening kan stille med én repræsentant til bydelsmødet og der er ingen krav til foreningens størrelse eller alder. Blot skal den være aktiv i bydelen.

Meld dig og din forening til gennem denne kontaktformular.