Dit lokaludvalg

Lokaludvalget er bindeledet mellem østerbroerne og politikerne på Rådhuset. Lokaludvalget sikrer, at borgerne bliver hørt i sager, som vedrør lokalområdet. 
Dit lokaludvalg består af 23 medlemmer, som repræsenterer foreninger, organisationer og brugerbestyrelser, der har interesse i Østerbro, foruden de politiske partier i Borgerrepræsentationen. Lokaludvalget skal afgive høringssvar til Borgerrepræsentationen, Økonomiudvalget og de stående udvalg, inden der træffes endelige beslutninger i sager af særlig betydning for bydelen. Lokaludvalget kan udtale sig eksternt og internt og stille forslag til de politiske udvalg i Borgerrepræsentationen. Gennem borgermøder, arrangementer og events, sørger vi for, at borgerne bliver inddraget. Her kan du læse om de formelle rammer, lokaludvalget arbejder under

Som borger har du mulighed for at blive en del af dit lokaludvalg, indgå i et fagudvalg, deltage i lokaludvalgets arrangementer eller søge nogle af de puljemidler, dit lokaludvalg har fået tildelt.

Lokaludvalgsmøder

Østerbro Lokaludvalg holder hver måned møde, om de aktuelle sager vi er involverede i. Vores møder er åbne, og alle der har lyst er velkomne. Vi starter altid lokaludvalgsmøderne med 'Borgernes 20 minutter' kl. 18.30, hvor fremmødte borgere kan komme med forslag eller stille spørgsmål til Lokaludvalget. Der er ordinære lokaludvalgsmøder hver måned, blot ikke i juli. Med mindre andet annonceres, holdes alle møder i Nabo Østerbros lokaler Vibenshave på adressen Nyborggade 9. Datoerne kan ses i kalenderen herunder. 

Klik her for at se en månedskalender over møderne i Lokaludvalget.

Fagudvalg

Østerbro Lokaludvalg har nedsat fire forskellige fagudvalg, som arbejder med specifikke områder på Østerbro. Møderne er åbne, og hvis du er interesseret i at indgå i et fagudvalg, kan du skrive til sekretariatet eller formanden for fagudvalget. I kalenderen herunder kan du se se mødedatoerne. Møderne afholdes som oftest på Svendborggade 5. Du kan læse mere om de enkelte fagudvalg ved at klikke her. 

Begivenheder / arrangementer > Se alle
 • Møde

  Lokaludvalgsmøde 16. juni

  Østerbro Lokaludvalg mødes en gang om måneden, undtagen i juli. Møderne er offentlige.

  Ons. 16. jun. kl. 18.30

  Lokaludvalgsmøderne starter altid med borgernes 20 minutter, kan stille spørgsmål til lokaludvalget eller gøre opmærksom på en bydelsrelateret sag.  Tidspunkt og lokation kan variere, vi anbefaler derfor at du kontakter os i forvejen, så du ikke risikerer at gå forgæves. 

  Ons. 16. jun. kl. 18.30

 • Søg penge Østerbro Lokaludvalg projekter arrangementer initiativer
  Møde

  Østerbropuljen 2. august

  2. august er fristen for ansøgninger, der behandles på lokaludvalgsmødet d. 25. august

  Man. 02. aug. kl. 23.59

  Husk, at den aktivitet, som du søger om støtte til, ikke må være fundet sted før ansøgningen behandles.

  Man. 02. aug. kl. 23.59

 • social sundhed ældre østerbro
  Møde

  SSÆ-møde 10. august

  Møde i fagudvalget for Social, Sundhed & Ældre

  Tir. 10. aug. kl. 17.00 til 18.15

  Fagudvalgene mødes hver anden måned og forbereder bl.a. sager til det kommende lokaludvalgsmøde. Hvis du er interesseret i at komme i dialog med gruppen, kontakt da sekretariatet via denne kontaktformular.  

  Tir. 10. aug. kl. 17.00 til 18.15

Sider