Østerbro Borgerpanel

  • borgerpanel undersøgelse spørgeskemaundersøgelse demokrati borgerinddragelse
    Thomas Vilhelm
Tag del i udviklingen på Østerbro og bliv medlem af vores lokale borgerpanel

Formålet med Østerbro Borgerpanel er at nå bredere ud i bydelen, når der er høringer og lokale sager samt at få mere viden og input til de områder, som Lokaludvalget arbejder med. Tilmeld dig borgerpanelet her.

Sådan fungerer Østerbro Borgerpanel

Østerbro Borgerpanel er for alle, som bor på Østerbro og er fyldt 15 år. Du kan framelde dig når som helst. Selve tilmeldingen til borgerpanelet er et spørgeskema om dine grundlæggende informationer, som fx din alder, uddannelse og arbejde, som vi bruger til at danne os et billede af borgerpanelets sammensætning. Dine data og besvarelser vil blive behandlet fortroligt. Når du har udfyldt tilmeldingsspørgeskemaet, er du en del af vores borgerpanel.
 
Du vil som medlem af Østerbro Borgerpanel med jævne mellemrum modtage e-mails med links til spørgsmål om bydelens udvikling og lokale sager. Vi sender spørgeskemaer ud maksimum seks gange årligt, og det er ikke et krav, at du svarer på alle undersøgelser.

Jeres synspunkter er vigtige

Når du svarer på undersøgelser, hjælper du Østerbro Lokaludvalg. Jo større indblik Lokaludvalget får i østerbroernes udfordringer og drømme for bydelen, jo lettere er det at varetage bydelens interesser over for politikerne på Københavns Rådhus og i lokaludvalgets arbejde.
 
Vi håber meget, at du vil være med og på den måde bidrage til at gøre Østerbro til en endnu bedre bydel at bo i. 

Hvem kan være med i panelet? 

Alle, som bor inden for lokaludvalgsgrænserne kan være med i panelet. Lokaludvalgsgrænserne følger dog ikke postnumrene, så der vil være personer, som bor i 2100, men hører til under et andet lokaludvalg. Se på kortet herunder, om du hører til i Østerbro Lokaludvalg.