Høring og borgermøde

29.04.2020
  • demokrati borgere østerbro borgerinddragelse
    Thomas Vilhelm
Skolestruktur for ny skole i Nordhavn

I 2027 står en ny skole klar på Levantkaj i Nordhavn. Opførelsen af den nye skole har givet anledning til, at forvaltningen har kigget på, hvordan skolestrukturen i området skal være.

Børne- og Ungdomsudvalget behandlede den 29. april skolestrukturen omkring skolen på Levantkaj. Her vedtog udvalget en løsning, hvor den nye skole opføres som en selvstændig skole, der bygges som en basisafdeling (fx 0.-5. klasse). Skolen skal på sigt udvides med en udskolingsafdeling (fx 6.-9. klasse) centralt i Ydre Nordhavn. På langt sigt kommer endnu en basisafdeling i Ydre Nordhavn. Nordhavn får derved ét samlet skoledistrikt.

Skolestrukturen skal sikre en bedre udnyttelse af kapaciteten. Strukturen giver også nye muligheder for at skabe bedre og mere målrettede skoletilbud for de enkelte aldersgrupper, herunder et attraktivt ungemiljø. 

Giv din mening til kende

Beslutningen om skolestruktur er sendt i høring i perioden 30. april til 20. juli 2020. Gå ind på Københavns Kommunes Høringsportal hvis du vil vide mere. Her kan du læse om den nye skolestruktur, og du kan indsende høringssvar.

Borgermøde den 15. juni

I det omfang coronasituationen tillader det, planlægger Børne- og Ungdomsforvaltningen i samarbejde med lokaludvalget et borgermøde den 15. juni kl. 18-19.30.

Her vil du kunne høre mere om den nye skolestruktur, og hvad det kommer til at betyde for skolerne. Børne- og Ungdomsborgmester, Jesper Christensen, deltager på mødet.

Tilmeld dig ved at sende en mail til j75t@kk.dk senest den 2. juni. Du får tilsendt adressen.

Se invitationen her

OBS Grundet coronasituationen er der risiko for, at mødet bliver aflyst. Vi opdaterer denne side så snart vi ved mere.