Re-Fashion Days

Kom med når Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro sætter fokus på bæredygtig mode

Du kan godt blæse og have mel i munden. Det er i hvert fald muligt at gå op i tøj og mode uden at levne et spor af pesticider og underbetalte tekstilarbejdere.

I dagene op til årets store forbrugsfest, Black Friday, sætter vi fokus på tøjspild og bæredygtigt tøjforbrug med minifestivalen Re-Fashion Days. 

Arrangementerne vil blive afholdt i historiske rammer hos Villa Kultur, hvor vi byder indenfor til tre dage med en række gratis foredrag og en enkelt workshop. Under overskrifterne BUY LESS - CHOOSE WELL - MAKE IT LAST 

får du viden og inspiration til at gå dit tøjforbrug efter i sømmene og bliver klædt på til at vælge en mere bæredygtig garderobe (som du også er glad for til næste år).

Vi holder os løbende opdateret om sundhedsmyndighedernes restriktioner og retningslinjer i forhold til mindskning af smittespredning af COVID-19. Der er pladsrestriktioner på billetterne, så vi kan overholde krav om plads og afstand, ligesom vi naturligvis stiller sprit, handsker og masker til rådighed for deltagerne.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at bestille en billet via nedenstående link. Der vil være kaffe, te, vand og snacks til alle deltagere.

Læs mere om arrangementerne på vores facebookside. Du finder begivenheden ved at klikke her