Østerbropuljen - Søg penge til en god idé

Har du en idé til en aktivitet der kan gøre Østerbro til en sjovere & mere spændende bydel at bo i?

Hvem, Hvad, Hvordan?

  • Alle kan søge puljen, enkeltpersoner, grupper, foreninger mv. Lokaludvalget prioriterer dog projekter, der har lokale samarbejdsparter.
  • Østerbropuljen støtter almennyttige og åbne non-profitaktiviteter, der skaber dialog og netværk og henvender sig til bydelens borgere brugere og institutioner.

Læs retningslinjerne for Østerbropuljen her.

  • Du skal udfylde ansøgningsskemaet til Østerbropuljen:​

Ansøgningsskema.

I skemaet skal du beskrive, hvad projektet går ud på, hvad formålet er, hvilken målgruppe det henvender sig til og hvordan du har tænkt dig at nå dem. Du skal desuden lave et realistisk budget, der viser, hvordan du har tænkt dig, at projektet skal finansieres.

Når du har udfyldt skemaet sendes det pr. mail til lokaludvalgets sekretariat. Skriv venligst "Østerbropuljen" i emnefeltet:

oesterbrolokaludvalg[at]okf.kk.dk (husk at udskifte [at] med @)

 

Behandling

Det er lokaludvalget der beslutter, om der skal bevilges støtte til de indkomne ansøgninger. Når ansøgningen er modtaget og gennemgået af sekretariatet, vil lokaludvalgets puljeudvalget behandle ansøgningerne og komme med en indstilling til lokaludvalget, om ansøgningen skal have støtte eller ej og evt. hvor meget. Herefter tager lokaludvalget stilling til ansøgningerne.

Ansøgningerne bliver ikke offentliggjort, men vær opmærksom på, at ansøgningstitel, ansøgernavn, et kort resumé af ansøgningen og lokaludvalgets beslutning kommer til at ligge offentligt tilgængeligt på internettet som en del af mødematerialet til det lokaludvalgsmøde, hvor ansøgningerne behandles.

Læs mere om ansøgningsproceduren i retninglinjerne for Østerbropuljen