Østerbro Borgerpanel

I december 2016 har Østerbro Lokaludvalg oprettet et digitalt borgerpanel, som alle østerbroere over 15 år kan tilmelde sig. Idéen med Østerbro Borgerpanel er at gøre det nemmere for Lokaludvalget at nå bredt ud i bydelen, når der er høringer og lokale sager samt at få mere viden og input til de områder, som Lokaludvalget arbejder med.

  

Sådan foregår det

Østerbro Borgerpanel er for alle, som bor på Østerbro og er fyldt 15 år. Det er helt frivilligt, om du vil være med, og du kan framelde dig når som helst.

Du tilmelder dig via din e-mail på nedenstående link. Selve tilmeldingen til borgerpanelet er et spørgeskema om dine grundlæggende informationer, som vi skal bruge til at danne os et billede af borgerpanelets sammensætning. Dine data og besvarelser vil blive behandlet fortroligt.

Derefter vil du som deltager i Østerbro Borgerpanel med jævne mellemrum modtage e-mails med links til spørgsmål om bydelens udvikling og lokale sager. Det er ikke et krav, at du svarer på alle undersøgelser, og du kan framelde dig når som helst. Din besvarelse af spørgsmålene er anonym. Vi sender spørgeskemaer ud maksimum seks gange årligt. 

Du kan tilmelde dig til Østerbro Borgerpanel her: Tilmelding til Østerbro Borgerpanel

 

Jeres synspunkter er vigtige

Vi vil bruge input fra Østerbro Borgerpanel til at blive klogere på Østerbro og til at styrke dialogen med østerbroerne, så vi bedre kan varetage jeres interesser - fx i forhold til politikerne på Københavns Rådhus.

Vi håber meget, at du vil være med og på den måde bidrage til at gøre Østerbro til en endnu bedre bydel at bo i!

Har du spørgsmål til Østerbro Borgerpanel, er du velkommen til at skrive til os på oesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk.

 

Praktisk

Man kan desværre ikke holde pause og gå tilbage til tilmeldingsskemaet. Det skal gøres helt færdigt første gang, man tilmelder sin mailadresse.

Hvis du er blevet logget ud af skemaet, så kan du prøve at tilmelde dig med en ny mailadresse.

Hvis linket i den invitation, vi har sendt dig, ikke virker, så kopier hele linket og sæt det ind i dit browservindue (der hvor du normalt skriver hjemmesideadresser). Eller prøv med det her link: https://goo.gl/ZilOzk.