Østerbropuljen - Søg penge til en god idé

Har du en idé til en aktivitet, der kan gøre Østerbro til en sjovere og mere spændende bydel at bo i?
Så kan du søge penge fra Østerbropuljen.

 

Formål

Østerbropuljen bruges til at stimulere initiativer til aktiviteter, der kan styrke og udvikle bydelens identitet, understøtte eller udvikle netværk og skabe dialog om relevante emner for bydelens liv.

 

Hvem?

Alle kan søge puljen, enkeltpersoner, grupper, foreninger mv. Lokaludvalget prioriterer dog projekter, der har lokale samarbejdsparter.

 

Hvad?

Østerbropuljen støtter almennyttige og åbne non-profitaktiviteter, der skaber dialog og netværk og henvender sig til bydelens borgere brugere og institutioner.

Læs retningslinjerne for Østerbropuljen her.

 

Hvordan?

Du skal udfylde ansøgningsskemaet til Østerbropuljen:

ansøgningsskema.

I skemaet skal du beskrive, hvad projektet går ud på, hvad formålet er, hvilken målgruppe det henvender sig til og hvordan du har tænkt dig at nå dem. Du skal desuden lave et realistisk budget, der viser, hvordan du har tænkt dig, at projektet skal finansieres.

Når du har udfyldt skemaet sendes det pr. mail til lokaludvalgets sekretariat. Skriv venligst "Østerbropuljen" i emnefeltet:

oesterbrolokaludvalg[at]okf.kk.dk (husk at udskifte [at] med @)

 

Behandling

Det er lokaludvalget der beslutter, om der skal bevilges støtte til de indkomne ansøgninger. Når ansøgningen er modtaget og gennemgået af sekretariatet, vil lokaludvalgets puljeudvalget behandle ansøgningerne og komme med en indstilling til lokaludvalget, om ansøgningen skal have støtte eller ej og evt. hvor meget. Herefter tager lokaludvalget stilling til ansøgningerne.

Ansøgningerne bliver ikke offentliggjort, men vær opmærksom på, at ansøgningstitel, ansøgernavn, et kort resumé af ansøgningen og lokaludvalgets beslutning kommer til at ligge offentligt tilgængeligt på internettet som en del af mødematerialet til det lokaludvalgsmøde, hvor ansøgningerne behandles.

 

Læs mere om ansøgningsproceduren i retninglinjerne for Østerbropuljen

 

Husk…

 

Spørgsmål?


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte lokaludvalgets sekretariat på tlf. 2034 5588 eller mail: oesterbrolokaludvalg[at]okf.kk.dk (husk at udskifte [at] med @)