Cykelpakke Østerbro

Den 25. marts 2010 indgik Socialdemokraterne, SF og Radikale Venstre om en aftale Kickstart København. Et af initiativerne i denne aftale er Cykelpakke Østerbro. Formålet med cykelpakken er at forbedre cykelstisystemet på Østerbro. Derudover blev der med Kickstart aftalen vedtaget et initiativ, som går ud på at reducere midlertidige og uforudsete gener ved anlæg af Nordhavnsvej.

Østerbro Lokaludvalg har, sammen med Bispebjerg Lokaludvalg og Svanemøllegruppen, fungeret som sparringspart omkring udvælgelsen af konkrete projekter i Cykelpakken. Læs mere om samarbejdet her.

 

Fakta om cykelpakke Østerbro

 

Mere information

Download Dagsordenspunkt om Cykelpakke Østerbro BR d. 05.05.11. Bilag 1. Bilag 2.

Download Dagsordenspunktet om Cykelpakke Østerbro fra TMU's møde d. 21.03.11 
Download Bilag 1 
Download Bilag 2 

Download Dagsordenspunkt om Cykelpakke Østerbro BR d. 14.10.10. Bilag 1. Bilag 2. Bilag 3. Bilag 4.                                                                                     

  

Østerbro Cykelkort

Østerbro cykelkort er en oversigt over eksisterende og kommende cykelstier på Østerbro. De kommende cykelstier er en del af Cykelpakke Østerbro. Brug kortet til at få overblik og cykelruter og cykelplaner - eller brug det som inspiration, når du skal bevæge dig rundt i bydelen på cykel.

Download kortet her.

 

Østerbro bydelskort

Østerbro Lokaludvalg vil gerne høre dine gode idéer til et nyt bydelskort. Hvad synes du sådan et kort skal indeholde? Har du en god idé til en snedig smutvej? En særlig rute gennem dit yndlingskvarter? Kender du nogle helt særlige steder i bydelen (historisk? Uopdagede? Naturperler?) Eller har du bare en god idé til en ny cykelsti i bydelen? Så vil vi gerne høre den!

Download et kort her, og tegn dine idéer ind, eller skriv din idé i kommentarfeltet nedenfor. Du kan også sende dit forslag til Østerbro Lokaludvalgs sekretariat, Randersgade 35, 2100 Kbh Ø eller mail dit forslag til oesterbrolokaludvalg@okf.kk.dk